• Art, Gastronomia i Teràpies Naturals

  • +34 629 540 523

Teràpies Naturals

Kanlataree Thai és la secció de teràpies manuals d'Indakalma

Kanlataree Thai

Kanlataree Thai és la secció de teràpies manuals d’Indakalma, neix l’any 2014 al llarg d’un viatge a Tailàndia.

Després d’unes formacions, experiències personals enriquidores i conèixer la cultura tailandesa em van fer endinsar en una de les seves branques de la medicina, el massatge tradicional tailandès. En el qual m’he especialitzat i profunditzat.

Kanlataree Thai forma part del projecte d’Indakalma. On creiem que la vida és un camí de canvis constants. On a través de la cultura, les arts, la natura, la cuina i les teràpies naturals estem en constant creixement personal com espiritual.

Des de la nostàlgica Garrotxa, bressol i cor de les nostres aventures, Kanlataree Thai et convida a formar part d’aquest viatge transformador. Unim forces en aquest creixement col·lectiu, expandint la nostra família amb cada nou viatger.

Descobreix l’art curatiu del massatge tailandès amb nosaltres.

Contacta amb Indakalma Teràpies Naturals i inicia el teu viatge cap a una vida plena i equilibrada.

Tècniques tailandeses a Indakalma

Descobreix les Teràpies d’Indakalma

Servei de massatge tailandès a Girona per Indakalma Teràpies
Massatge Tradicional Tailandès

Massatge suau, rítmic, profundament relaxant i revitalitzant.

Llegir Més
Servei de massatge amb aromateràpia a Girona per Indakalma Teràpies
Massatge Aromateràpia

Massatge envolvent i profund que combina tècniques suaus per relaxar el cos, alleujar l’estrès i dissoldre les tensions musculars.

Llegir Més
Servei de massatge Tailandesa terapèutic a Girona per Indakalma Teràpies
Massatge Tailandès Terapèutic

Enfoca l’àrea problemàtica amb pressions en punts d’acupuntura específics.

Llegir Més
Servei de Reflexologia podal Tailandesa a Girona per Indakalma Teràpies
Reflexologia Podal Tailandesa

El massatge de peus relaxa, equilibra l’energia vital i millora la circulació.

Llegir Més
Saquets Herbals

Fusió de pressions i estiraments del massatge tradicional tailandès, enriquida amb l’aplicació de saquets herbals calents en zones clau del cos.

Llegir Més
Estiraments assitits a la Garrotxa by Indakalma
Estiraments Assistits

Sessió composta per sèries d’estiraments, guiats i assistits pel practicant. Adaptats a les necessitats individuals de cada persona.

Llegir Més
Servei de massatge per a la gent gran a domicili, zona Girona per Indakalma Teràpies
Massatge a la Gent Gran

Un massatge suau, rítmic i relaxant que ajuda a crear activitat i vitalitat al cos.

Llegir Més
Massatge Step-On per esportistes a la Garrotxa by Indakalma
Massatge Tailandès Step-on

Tècnica que combina els peus descalços i el pes corporal del practicant per realitzar treballs profunds en zones concretes.

Llegir Més

Massatge Tradicional Tailandès

Lent, suau, rítmic, envolvent, profund, relaxant, revitalitzant

Es basa en una combinació de pressions, estiraments corporals i respiracions profundes que ajuden a alliberar tensions, restablir l’energia vital i harmonitzar el metabolisme aportant al cos la capacitat de sanació.

“Nuad Boran”

El Massatge tradicional tailandès, reconegut com una teràpia antiga i holística que promou el benestar i la vitalitat alliberant energia bloquejada dins del cos i ajudant-la a tornar a un estat d’equilibri, harmonia, flexibilitat i salut.

Utilitzo les mans, els avantbraços, els colzes, els genolls i els peus per crear una dansa que, juntament amb acupressió, respiracions profundes, suau balanceig i ioga assistit, s’estén sobre el cos del receptor per alleujar la tensió muscular, afluixar les articulacions, estimular la circulació i relaxar-se.

​L’efecte resultant és un tractament únic, relaxant, energètic i molt eficaç.

Ajuda amb el manteniment de la bona salut eliminant bloqueig-os i permetent que l’energia vital flueixi lliurement. Millorar la circulació del cos, el sistema musculoesquelètic, nerviós, respiratori, digestiu i immunològic.

Beneficis

Millora la flexibilitat, el rang de moviment, l’alineació postural i l’equilibri.
Alleuja el dolor muscular i la rigidesa.
Manté la força muscular, evita l’atròfia muscular.
Redueix l’estrès emocional i mental.
Millora l’oxigen i el flux de nutrients i millora el to de la pell.
Ajuda a la recuperació de lesions i malalties.

Aplicacions

El MTT proporciona alleugeriment terapèutic per una sèrie de malalties específiques: Mals de cap, tensions a les cervicals i espatlles, mal d’esquena, dolor articular, trastorns digestius, problemes de menstruació, insomni i altres molèsties.

Les sessions es realitzen sobre un matalàs a terra i el client vestit amb roba suau i còmoda.

Massatge Aromateràpia

Massatge suau, profund i envolvent ideal per reduir l’estrès i tensions musculars

Relaxa totalment el cos i la ment aportant una sensació de felicitat i benestar. L’absorció dels diferents olis a través de la pell ajuda a la relaxació profunda, reduint l’ansietat i dolor. A més d’hidratar, nutrir i protegir la pell.

El massatge d’aromateràpia utilitza olis essencials de plantes amb propietats terapèutiques per equilibrar, harmonitzar i promoure la salut i el benestar.

Quan es combina el treball corporal amb l’aromateràpia s’enriqueix la immensa experiència del massatge.

Com un riu calmat que flueix a través del cos, faig ús de tècniques de massatge lent i calmant per inspirar el cos, la ment i l’esperit a un estat de relaxació profunda.

La pressió es pot personalitzar per adaptar-se a les necessitats individuals i la combinació d’aromes es trien per millorar i promoure un sentiment de benestar.

Recomanat per a persones que volen un tractament relaxant mentre potencien el seu estat d’ànim.

Beneficis

Nodreix la pell perquè sigui suau i saludable.
Calma la ment i el cos.
Alleuja l’estrès i l’ansietat.
Millora la circulació sanguínia i disminueix la pressió arterial.
Augmenta els nivells d’energia a mesura que s’eliminen els bloqueigs.
Calmar, revitalitzar, aixecar l’esperit.
Lluita contra la depressió, fomenta el pensament positiu.
Promou un estat general de benestar.

Aplicacions

Els olis essencials poden ajudar a alleugerar multitud de condicions des de: Cefalees, ansietat, depressió, insomni, fatiga, esgotament, estrès, problemes digestius, inflamació, grip, sinus, espasmes musculars…

Massatge Tailandès Terapèutic

Enfocament Precís en Àrees Problemàtiques mitjançant Acupuntura i Activació Energètica

Tècnica que combina massatge tradicional tailandès, massatge de teixits profunds, punts gallet i acupressió per pal·liar les condicions cròniques i aportar benestar, comoditat i mobilitat a la persona.

El component terapèutic centre l’atenció en l’àrea problemàtica específica mitjançant l’aplicació de pressió a punts d’acupuntura i activació relacionats amb la dolència a través de les vies energètiques del cos. Cada punt de tractament específic es manté durant 5 a 10 segons per millorar el flux d’energia i ajudar al cos a recuperar l’equilibri. La pressió és ferma però relaxant.

Depenent a severitat de la condició, el tractament a la zona crònica pot, encara que no sempre, sentir-se més dolorós. Tanmateix, al final del tractament, el client sol sentir-se molt millor.

​Ideal per a qualsevol persona que pateixi dolor crònic, molèsties o mobilitat limitada per entrenament atlètic, moviments repetitius, malaltia interna o excés d’ús.

Les compreses calentes o els productes de fred es poden utilitzar per ajudar a alleugerar els símptomes, ja sigui per alliberar la tensió, disminuir el dolor, dinamitzar els músculs o equilibrar els òrgans interns.

Beneficis

→ Alleujament del dolor i molèsties.
Estira i relaxa la tensió als músculs.
→ Millora la flexibilitat i la mobilitat.
→ Estimula la circulació de la sang i l’oxigen.
→ Descompon i elimina els residus metabòlics (Toxines)
→ Redueix l’estrès, tant emocional com físic.

Aplicacions

Mals de cap, mal a les cervicals, mal d’espatlles, dolor als braços, mal d’esquena, mal de panxa, mal de malucs, mal de cames, mal al genoll, mal al turmell, dolors menstruals, indigestió, ansietat, restrenyiment, mareigs, insomni, estrès.

​Abans de començar la sessió de massatge, cal fer una consulta per atendre les condicions específiques del receptor.

Reflexologia Podal Tailandesa

El massatge de peus és un immillorable sistema de relaxació que ajuda a equilibrar l’energia vital del cos i millorar la circulació sanguínia.

La reflexologia podal tailandesa és una pràctica curativa que es centra en el massatge i estimulació de diferents punts als peus, que corresponen a diversos òrgans i sistemes del cos.

Excel·lent sistema preventiu de malalties que gràcies a l’estimulació dels punts reflexes del peu s’obté resposta en òrgans, glàndules, aparells i sistemes corresponents restablint i harmonitzant les funcions de tot l’organisme.

Aquesta pràctica antiga consisteix a aplicar pressió als punts de reflexologia en els peus que corresponen a glàndules, òrgans i músculs específics en tot el cos.

L’estímul dels punts promou un funcionament saludable dels sistemes interns, així com per alleugerar l’estrès, promoure la curació pròpia i prevenir malalties.

Beneficis

Millora de la circulació sanguínia
Reducció de l’estrès i ansietat
Estimulació del sistema immunitari
Millora de l’energia i vitalitat
Alleujament de dolors i tensions musculars
Millora de la digestió
→ Reducció de la rigidesa i millora de la flexibilitat
→ Millora del son

Aplicacions

Estrès i Ansietat, Problemes de Circulació:, Dolors Musculars i Rigidesa, Problemes Digestius, Insomni i Trastorns del Son, Fatiga i Baixa Energia

Saquets herbals

El massatge combina les pressions i estiraments del massatge tradicional tailandès amb l’aplicació de saquets herbals calents sobre diferents parts del cos

L’ús de les plantes medicinals per tractar mals i desequilibris del cos és una de les principals branques de la medicina tradicional tailandesa.

Aquest tractament és dirigit específicament per a ajudar a relaxar-vos, a alliberar l’energia bloquejada i a tornar al cos el benestar, l’harmonia i la vitalitat.

Un saquet ple d’herbes terapèutiques, acuradament seleccionades i embolicades en un drap de cotó, banyat al vapor alliberarà les herbes aromàtiques i propietats curatives a través de la pressió i compressió al llarg de les línies energètiques del cos.

Aquest procés treballa per eliminar les toxines, nodrir la pell, allibera les articulacions, alleujar els dolors musculars, augmentar la circulació, neteja la congestió pulmonar, així com alleugerar el dolor inicial o posterior que pot causar el massatge tradicional tailandès.

L’efecte resultant és un tractament relaxant, revitalitzant i altament eficaç.

Beneficis

→ Millorar el flux sanguini i la circulació
→ Estimular els òrgans i els sentits vitals
→ Alleugeriment del dolor muscular i articular
→ Alleujar la inflamació, la congestió, la bronquitis i l’estrès crònic.
→ Allibera toxines i altres impureses
→ Calma la ment, el cos i l’ànima

Aplicacions

Dolors musculars i articulars, estrès i tensió, millora de la circulació, desintoxicació, problemes respiratoris, fatiga, rigidesa i mobilitat reduïda, insomni i trastorns del son.

Les sessions es realitzen en un matalàs sobre el terra o en camilla.

El receptor anirà vestit amb robes suaus i còmodes.

Estiraments Assistits

Sessió que es compon de series d’estiraments guiats i assistits pel practicant

Permet al receptor centrant-se en la respiració, consciència corporal i aprofundir en el treball corporal.

Les sessions es componen d’una sèrie de trams, guiats i assistits pel practicant, que són difícils d’assolir a través de l’exercici individual.

Està dissenyat per estirar els músculs més profundament deixant al receptor centrar-se en la respiració i prenent consciència del cos.

Els estiraments controlats i les manipulacions són efectives per restaurar la flexibilitat, l’elasticitat i la gamma completa de moviments, així com mantenir el funcionament saludable dels músculs, lligaments, tendons i articulacions.

Els trams profunds obriran els canals energètics generant espai i equilibri dins del cos. Una sessió li permetrà sentir-se més lleugera, més flexible i amb més capacitat de mobilitat. L’estirament assistit beneficia a persones de totes les edats i es recomana per a tothom, des d’atletes fins a persones que porten un estil de vida sedentària.

Ideal en qualsevol moment, però especialment útil per a la cicatrització muscular dels entrenaments o simplement per a després d’un llarg període d’inactivitat.

Beneficis

→ Ajuda a allargar els músculs, augmenta la flexibilitat i el rang de moviment.
→ Redueix la rigidesa muscular, fatiga, inflamació, dolor i espasmes.
→ Proporciona un estirament més profund a tot el cos per allargar els músculs.
→ Millora la circulació sanguina, l’oxigen i l’alimentació a músculs i articulacions.
→ Ajuda a la recuperació d’una intensa formació o de la inactivitat.
→ Ajuda a una millor mobilitat.

Aplicacions

Dolor lumbar, Artritis, recuperació d’esports, millora de la postura, Fibromiàlgia, tensió muscular i estrès, limitacions de mobilitat, prevenció de lesions. També ajuda a prevenir les possibles complicacions de salut que puguin resultar de la rigidesa de les articulacions a mesura que s’envelleix.

La sessió comença amb un breu massatge per escalfar les zones a estirar.
Tots els exercicis d’estiraments es realitzen en matalassos a terra i completament vestits.

Massatge a la Gent Gran

Un massatge suau, rítmic i relaxant que ajuda a crear activitat i vitalitat al cos.

Estimula la circulació, disminueix les molèsties i dolors permetent una major mobilitat. Ens aportarà una sensació de benestar, creant una visió més feliç i optimista a la vida.

Un massatge pensat per crear activitat i vitalitat a la persona. Estimula la circulació, disminueix les molèsties i dolors, alleuja la fricció de les articulacions i els músculs, permetent una major mobilitat.

El massatge desperta una sensació de benestar creant una visió més feliç i optimista a la vida.

Aquest massatge té la possibilitat de rebre’l a casa seva.

Depèn de la condició de la persona es pot fer al llit, en llitera, en cadira, cadira de rodes, matalàs a terra… Cada sessió s’adapta a les condicions actuals de salut i necessitat de la persona.

Depenen les característiques de la persona es dedicarà més atenció a les mans, peus, cames i braços. Això potenciarà la relaxació, la consciència corporal, la sensació i la circulació en un cos envellit.

Beneficis

→ Ajuda a restaurar l’equilibri, la claredat emocional i promoure la relaxació i la curació.
Ajuda a alleugerar el dolor articular, muscular i la rigidesa; millora la mobilitat.
→ Millora la condició de la pell mitjançant una millor circulació i alleuja la picor.
→ Calma la ment i el cos; promou un somni més reparador.
→ Alleuja la depressió en edat avançada, l’estrès, l’ansietat, i la sensació d’aïllament físic.
→ Ajuda a mantenir un to muscular i flexibilitat, evitant l’atròfia muscular.
→ Allibera endorfines que actuen com a calmant natural en el torrent sanguini.
→ Ofereix un contacte humà i un toc compassiu i curatiu.
→ Ajuda a alleugerar altres malalties com l’artritis, la tendinitis, la bursitis, les osteoporosis i els problemes respiratoris

Per assegurar que es pugui rebre el massatge per primera vegada, la persona haurà de tenir una aprovació mèdica.

Massatge Tailandès Step-on

És una forma antiga de massatge que utilitza els peus descalços i el pes corporal del practicant

Permet realitzar treballs de teixit profund en punts específics del cos, aportant una sensació refrescant i estimulant al receptor.

El massatge descalç és un passeig en moviment lent, amb els peus pressionant i trepitjant els músculs del receptor, alliberant tensions, obrint els canals energètics, alliberant toxines i estimulant les capacitats d’auto curació del cos.

Utilitzo una canya per mantenir l’equilibri i com a suport en canvis de posició i pes.

​Un massatge ideal per persones que desitgin pressions profundes i fortes. Així com atletes, clients amb un gran to muscular, persones corpulents…

El massatge es realitza amb el client vestit amb roba còmoda i llarga mentre està estirat sobra un matalàs a terra.

Beneficis

Induir una relaxació profunda
→ Alleuja la tensió i el dolor dels músculs
→ Desbloqueja i obra els canals energètics
→ Allibera i desintoxicació de toxines
→ Millora els sistemes interns del cos
→ Estimula les capacitats d’autocuració
→ Millora l’alineació postural i el moviment
Millora de la circulació sanguínia

Aplicacions

Dolor lumbar crònic, tensió muscular, rigidesa articular i reducció de la mobilitat, Fibromiàlgia, fatiga muscular, estrès, ansietat i problemes de son.

Consideracions

El massatge Step-on pot no ser adequat per a tothom. Persones amb condicions com osteoporosi, trombosi, lesions cutànies o problemes cardíacs haurien de consultar amb un professional de la salut abans de rebre aquest tipus de massatge.

Interessat en Saber Més o Reservar la Teva Teràpia?

Omple el Formulari d’Indakalma i Ens Posarem en Contacte Amb Tu!

Preferències de privacitat

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de galetes. Aquí pots canviar les teves preferències de Privacitat. Cal destacar que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la seva experiència al nostre lloc web i als serveis que podem oferir.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
El nostre lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Definiu les vostres preferències de privacitat i/o accepteu el nostre ús de cookies.